Kočky k adopci

ARCHI

Moc potřebuje domov

Stav: V útulku
Evidenční číslo: 650 - K
V útulku od: 10.05.2024 (165 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 4 kg
Barva: černá
Narozen: 6.9.2011
Kastrace: Ano

Černý kocour, v útulku někdy přezdívaný pan Archi, je opravdu výjimečný. 

Je to kocour s názorem. Žije si svůj život. Někdy vám přijde povídat, někdy se přijde pomazlit. Ale také jsou chvíle, kdy vám dá najevo, že nechce být otravován. No a kdo mu i přes varování nedá pokoj, tak na toho vytasí drápky nebo zoubky. 

Archi je ideálním kocourkem do domova, kde nebude neustále středem pozornosti. Pro jeho nálodovost nedoporučujeme k malým dětem, které si s ním budou chtít hrát. 

Ideální by byl domov, kde si bude moct dělat, co bude chtít. Kde bude moct spinkat v pelíšku, kde se bude moct přijít pomazlit, ale jen tehdy, kdy on bude chtít. Možná by byl skvělým společníkem společenštější kočičky, která naopak pozornost lidí vyhledává. 

Nenechte se však zmást, pokud se chce Archi mazlit, tak rozhodně netroškaří. V tu chvíli jste středobodem jeho vesmíru a příjemným vrněním nešetří. Je také možné, že jakmile mu v domově opadne ruch útulku, bude mnohem mazlivejší a přívětivější častěji. 

Archi už je kocourek v letech. Odhadem mu letos bude již 13 let. Může mít však ještě mnoho let před sebou. 

Poslední dobou začal Archi v útulku hudbnout, a i přeto, že se začal krmit odděleně, kde na žrádlo měl klid a prostor, moc nenabíral. Jel proto na veterinu, kde podstoupil několik vyšetření. Nakonec se zjistilo, že má cukrovku. Aktuální péče o Archiho spočívá v tom, že se mu musí 2x denně měřit cukr v krvi a píchat inzulin. Není to nic těžkého a i náladový Archi si na proces zvykl. Tuto péči v pohodě zvládne i lajk. 

Vzhledem k cukrovce bude Archiho nový domov oficiálně doživotním domovem s finanční podporou veterinárních nákladů (kontroly, vyšetření, inzulin, dietní žrádlo). 

Do domova odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIV a FeLV. na základě podpisu smlouvy. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6 Případně prosíme volejte na tel: 736 769 601

← zpět