Adoptované kočky

POLÁRKA

zatím plaché kotě

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 661 - K
V útulku od: 30.10.2022
Adoptován: 28.02.2023
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 2,6
Barva: černá
Narozen: 4/2022
Kastrace: Ano

POLÁRKA HLEDÁ DOMOV . Krásná, zářivá, ale nepřístupná, to je naše hvězda Polárka.
Za svou krásu a přežití musela tvrdě zabojovat, má tuhý kořínek. Našla se jako divoké kotě, které si dokázalo poradit s nástrahami ulice, musela umět rychle utíkat a ukrývat se. Naučila se důvěřovat jen sama sobě. Nikdo ji neukázal, že se nemusí bát. Bohužel začátek jejího života v ní silně zakořenil a ani po 4 měsících v útulku si pořád nenašla cestu k hřejivé lidské dlani.
Je to nádherná kočička, odrostlé kotě, které se nám před očima mění ve vznešenou kočičí dámu. Hledá někoho s velkým srdcem i trpělivostí, někoho, kdo miluje kočky za jejich nezávislost, majestátnost, kdo je respektuje jako osobnosti. Hledá někoho, kdo ji dá všechen čas na to, aby si zvykla v novém prostředí, kdo ji postupně ukáže, že lidská náruč v sobě skrývá spoustu dobra, mazlení a lásky.
Kdo si troufá na výzvu jménem Polárka volejte 736 769 601 nebo vyplňte adopční dotazník
https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6
 

Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená,  testovaná na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6  ,případně prosíme volejte na tel: 736 769 601

← zpět