Adoptovaní psi

TULLIO (MODRÝ)

v dočasné péči s následnou adopcí

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 1087
V útulku od: 13.06.2022
Adoptován: 14.11.2022
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: Kříženec německého ovčáka
Hmotnost: -
Barva: -
Narozen: 12.6.2022
Kastrovaný/á: Ano

v dočasné péči s následnou adopcí

Štěňata od Mii se narodila 12.6. . Máma je kříženka ovčáka, otec neznámý, V dospělosti přepokládáme větší vzrůst. Štěňatům hledáme domov  v rodině, s dostatkem aktivit, ne jako hlídače firem či areálů. Štěňata si už v útulku zvykají na systém venčení, nicméně stoprocentní hygienické návyky musí získat až v novém domově. Hledáme ty nejlepší rodiny, ideálně co mají už se psy nějaké zkušenosti. Zatím jsou štěňata hodná, vhodná i k dětem, ale bez správné výchovy se dospívání velkého psa neobejde. Máma fenka je aktivní, temperamentní, ale k lidem přátelská a děti vyloženě miluje, je naprosto bezproblémová na veškerou manipulaci, přátelská i během stresových situací, jakou bezesporu přesun do útulku 3 dni po porodu je.

Tullio vypadá, že je ze všech štěňat nejklidnější, nejvíce submisivní, nežene se do žádných sporů a občas se raději drží stranou. Nenápadně si lehne člověku k nohám, je chytrý  a vnímavý, ale jedná s rozvahou. Má rád kontakt s lidmi a nejradší by spal na klíně.

Do adopce odejde očkované, čipované, odčervené, odblešené, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Zájemce prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6   případně zavolání na tel:  736 769 601. Podmínkou jsou minimálně 2 návštěvy útulku.

← zpět