Kočky k adopci

EUSTOMA

fešanda se zvláštním pohledem

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 700 - K
V útulku od: 23.04.2023 (341 dní)
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 3,1kg
Barva: šedo-černá
Narozen: 2017
Kastrovaný/á: Ano

Statečné kočičí maminky zachrání svá koťátka, vyprovodí je do nových domovů, a pak tvrdnou dlouhé měsíce v útulku.

Tohle je příběh i úžasné a nádherné kočičky Eustomy, která je v útulku už více jak 200 dní. Do útulku se dostala s maličkýma koťátkama. Ačkoliv měla v očích strach, nechala na sebe i koťátka sáhnout. Nechala si pomoct. Pilně se o svá kočičí miminka starala, jak jen mohla. Dneska se už všechna koťátka mazlí ve svých nových domovech. Ona je však stále v útulku.

Jakmile koťátka povyrostla a už na ní nebyla závislá, mohla celá rodinka do kočičího pokojíčku. A to znamenalo větší svobodu, větší prostor a mnoho úkrytů. Eustomy statečnost poháněná mateřskou láskou byla ta tam a vystřídal ji strach. Takže se začala schovávat, stranit lidem, vyhledávat klid. A my se jí nedivíme. V kočičím pokojíčku to je občas náročné a plašší kočičky se v něm před lidmi spíš schovávají. Tyto kočičky jsou pak ale za nový domov tak moc vděčné, že se z nich většinou stanou ty nejmazlivější.  

Z těchto příběhů je nám smutno a moc líto, že zrovna ona je v útulku tak dlouho. Zasloužila by si milující rodinu. Někoho, kdo ji zahrne láskou, nabídne klidný domov, přijme do rodiny.

Eustomu si sice na návštěvě v útulku moc nepomazlíte, ale věřte nám, že když jí doma dáte dostatek času a prostoru, bude z ní ta nejskvělejší kočičí parťačka.

Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená,  testovaná na FIV a FeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6  ,případně prosíme volejte na tel: 736 769 601

 

 

← zpět