Psi k adopci

ROXY

Rodina ji poslala na smrt

Stav: V útulku
Evidenční číslo: 1393
V útulku od: 17.12.2023 (132 dní)
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: Kříženec německého ovčáka
Hmotnost: 26kg
Barva: hnědo-černá
Narozen: 2016
Kastrace: Ano


Rodina ji poslala na smrt
Roxy je krásná fenečka, kříženec německého ovčáka. Proč se dostala do útulku? 
Ukázalo se, že Roxy je žárlivá, její páníčci jsou pro ni všechno. Byla zvyklá žít jako jedináček, mít veškerou pozornost. Do rodiny však přišlo děťátko a nastal problém.  Rodina bohužel situaci nezvládla vyřešit. Chtěli Roxy utratit.  Naštěstí v Dočasky De De nabídli pomocnou ruku. 
Roxy se přes Dočasky De De dostala do útulku AniDef, odkud hledá tahle 7letá dáma milující doživotní adoptivní domov. Bývalá rodina Roxy nezaplatila ani žádný odkládací poplatek spojený s následující péčí v útulku. Děkujeme AnDělům AniDef, že se díky jejich pravidelné pomoci můžeme o Roxy postarat a najít jí milující domov.  https://anidef.cz/jak-pomoci/4-stan-se-andelem
Roxy je úžasná! Zezačátku je bojácnější, ale jakmile vás pozná, je to ta nejmazlivější fenečka na světe. Má v sobě tolik lásky. Umí základní povely, na vodítku má dost sílu, ale není to nic drastického. Je to prostě krásná 26kilová kráska v kondici. Miluje procházky, mazlení, zaměstnání hlavičky s povely a hrou. Je čistotná. 
S ostatními pejsky nemá venku problém.  V dočasné péči se však ukázalo, že doma, v bytě už to problém být může.  Její nadmíra lásky přechází v žárlivost a pak si hlídá svou lidskou smečku.
Roxy hledá milující rodinu, a hlavně zkušené páníčky, kteří budou umět dát Roxy dostatek pohybu a především páníčky, kteří budou umět reagovat v žárlivých situacích. Roxy je opravdu úžasná fenečka, jen byla mnoho let zvyklá na to být milovaným jedináčkem. Vytváří si velice silné vztahy, které jsou sice krásné, ale v jistých situacích nepříjemné, nebezpečné a už jí jednou připravily o domov. Nedoporučujeme tedy k dalšímu pejskovi nebo dětem (pokud to nebude zkušený pejskař, který bude umět v této situaci s Roxy bezpečně pracovat).
Držíte Roxy palce? Prosím sdílejte! 
https://www.anidef.cz/adopce/k-adopci/psi-k-adopci/4022-roxy
Chtěli byste Roxy lépe poznat?
Vyplňte prosím adopční dotazník https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6 nebo volejte na 736 769 601.

Do adopce odejde kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. 

← zpět