Adoptované kočky

PALNICE (po adopci Eliška)

uvrněná princezna

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 814 - K
V útulku od: 22.11.2023
Adoptován: 04.04.2024
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 2,3kg
Barva: želvinová tricolor
Narozen: 7/2023
Kastrace: Ano

Představujeme Vám čtyřměsíční koťátko, které nebylo lhostejné úžasné nálezkyni, která ho i sama odchytila. Nemohli jsme ho bohužel přijmout, jelikož v útulku nebylo ani jedno místo, proto jsme se dohodli, že si ho nechají doma, postarají se o něj a přes nás bude hledat nový domov. Paknice je taková uvrněná princezna, která si dělá vše po svém. Chvíli nepostojí. Musí všechno prozkoumat a vždy ten malej ďáblík najde něco, kam se dá zalézt nebo vylézt. 

Koťata jsou zvyklá na psy, když je pes moc hrr ježí se a syčí, ale nikdy nesekly naopak po chvilce vyhledávají jeho společnost. Jsou naprosto čistotná (jen mají raději hrudkující kočkolit, ale na ostatní když není zbytí chodí taky). Jsou hodně kontaktní jak mezi sebou tak s námi, vyhledávají stabilně naší přítomnost a od první chvíle co nás vidí nepřestávají vrnět. Bonusem navíc je ,že člověk s nimi ušetří i za televizi, kterou vlastně vůbec nepotřebuje. Ovládají karate s příměsí wrestlingu, žádná sklenička s vodou před nimi není v bezpečí a se svými propiskami a gumičkami by se nový majitelé měli rozloučit předem dokud ještě ví kde jsou.

Do adopce odejde kastrovaná ( do doby kastrace bude umístěná v nové rodině formou dočasné péče s následnou adopcí - adopce se uzavře po kastraci) , čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIV a FeLV a na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6, případně prosím volejte na tel: 736 769 601 

 

← zpět