Adoptované kočky

BELLINKA

Když ji pokousal pes, přišla o rodinu

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 839 - K
V útulku od: 08.02.2024
Adoptován: 14.04.2024
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: kříženec evropské kočky
Hmotnost: 4kg
Barva: tricolor
Narozen: 2018
Kastrace: Ano

Bellinka je 6letá kočička, která momentálně leží v karanténním kotci a má oči pro pláč. Tahle krásná kastrovaná kočička měla své doma. Mohla chodit ven, tahle volnost se jí však stala osudnou. Nene, nesrazilo ji auto, ale pokousal ji pes.

Kočička našla včas pomoc a byla odvezena na veterinární kliniku, kde ji byla operována levá zadní nožička. Jenže během její hospitalizace se rozplynula naděje na šťastný návrat domů. Majitelé na veterině podepsali odložení a Bellinku tam nechali. A proč? Protože by ji prý stejně zase pokousal nějaký pes.

Bellinka přišla o domov, protože její majitelé ji prostě nebyli ochotni poskytnout bezpečné prostředí, zajistit, aby Bellinka nechodila ven, kde číhalo nebezpečí. Je to velice smutné, ale Bellinka teď má možnost najít třeba právě Vás nebo nějakou jinou skvělou a milující rodinu, kde její bezpečí bude prioritou.

Bellinka je bojovnice a nic nevzdává. Momentálně se krásně hojí a regeneruje a už vyhlíží nový domov plný lásky. Nevyhlíží zrovna Vás?

Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIV a FeLV, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6 nebo ideálně rovnou volejte na tel: 736 769 601.

← zpět