Kočky k adopci

NOPÁL (po adopci Béďa)

majestátní, nádherný Nopál

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 722 - K
V útulku od: 20.06.2023 (324 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: britská kočka
Hmotnost: cca 3
Barva: modrá
Narozen: 2020
Kastrace: Ano

Nopál je nádherný britský kocour, který málem zemřel hlady v opuštěném sklepě. Naštěstí jeho zoufalé mňoukání z posledních sil slyšela hodná paní, která jeho nalezení nahlásila na policii, a ti okamžite volali nás. 

Pomalu umírající tělíčko, které místo 7-8 kg vážilo sotva 2 jsme převezli na veterinární kliniku, kde začal boj o život. Moc šancí mu nedávali. Byl opravdu velmi vyhlublý. 

Profesionální a laskavá péče personálu kliniky však udělala zázrak a Nopál se z nejhoršího dostal. 

Silná podvýživa však poznamenala jeho zdravotní stav natolik, že se učil znovu chodit. Každý den s ním ošetřovatelky cvičili a ztuhlé, oslabené končetiny mu prohýbávaly a postupně ho stavěly. 

Je to bojovník a fyzicky se dává pomalu a jistě do kupy. Teď je čas zalepit tu díru na srdíčku. Najít domov. Najít rodinu.

Nopál je klasický britský kocour, který neví o tom, že je kočka, a tak spíše než kočičí společnost, vyhledává tu lidskou.

Je to obrovský mazel a milovník, který má vedle lidského kontaktu, u kterého vrní tak, že neslyšíte televizi, ale také rád svůj klid.

Do adopce odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIV a FeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6  ,případně prosíme volejte na tel: 736 769 601

← zpět