Kočky k adopci

VANILKA

Láska jménem Vanilka

V KARANTÉNĚ
Stav: V útulku
Evidenční číslo: 866 - K
V útulku od: 19.03.2024 (39 dní)
 
Pohlaví: Samice
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 2,4kg
Barva: želvovinová
Narozen: 2022
Kastrace: Ano

Láska jménem Vanilka

Vanilka. Když se řekne vanilka, okamžitě cítíte tu úžasnou vůni, na jazyku příjemnou nasládlou chuť. Vzpomenete si na chvíle pečení vanilkových rohlíčků či pocit, když se domovem rozvoní vanilkový pudink, který vám začíná při míchání pomalu houstnout.

My vám chceme přidat další emoce spojené s vanilkou. Lásku! Domov totiž hledá jedna úžasná kočička, která právě dostala nádherné jméno odrážející ji samotnou, Vanilka. Je to nádherná 2letá kočička zajímavého želvovinového zbarvení.

Vanilka je taková klidná, opatrnější až lehce plachá. Strach ale neřeší tak, že by kousala, škrábala a syčela. Ona si radši lehne a čeká, co se bude dít. Nechá se krásně vzít i do ruky. Ale zvyká si a začíná už při kontaktu i příjemně vrnět a mazlit se o ruku.

Věříme, že na cestě ke zbavení se všeho strachu už chybí jen čas, domov a láska. RODINA.

Kočičky jako je Vanilka bývají po nějakém čase v domově ty nejmazlivější a nejvděčnější kočičky pod sluncem.

Prosíme o sdílení, kterým zvýšíte Vanilce šanci na domov.

Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIV a FeLV, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku:  https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6 nebo ideálně rovnou volejte na tel: 736 769 601.

 

← zpět